Raynald Aeschlimann: noul președinte al ceasuri replica Omega

Cu această nouă mișcare și direcția lui Urquhart, povestea de succes a Omega secolului XXI a început. Interesant, acesta a fost și anul în care Omega a prezentat primul său ceas coaxial echipat cu mișcări. În calitate de producător de ceasuri este o firmă fascinantă care a făcut multe și a câștigat o popularitate populară pentru un producător de ceasuri de lux de ultimă generație.

ceasuri replica

După 15 ani de existență și devenind președinte al companiei, el a părăsit AP în 1989 pentru Jaeger-LeCoultre și apoi Blancpain, pentru a se întoarce la ceasuri replica omega în 1999. Urquhart, care la sfârșitul lunii mai devine 70, va lucra pe proiecte speciale și va consulta pentru companie, potrivit declarației Swatch Group de astăzi. El va fi urmat de Raynald Aeschlimann.

    Fanii brandului nu trebuie sa se ingrijoreze prea mult, pentru ca Urquhart nu va continua sa sfatuiasca brandul, dar Raynald Aeschlimann, care prelua rolul de CEO, este de asemenea un veteran de marca cu 20 de ani de experienta la Omega, unde a fost vicepreședinte de vânzări. După 16 ani de conducere a ceasurilor de replică marca Swatch Group AG, Stephen Urquhart se retrage în funcția de președinte al Omega, rapoartele Bloomberg. omega replica

rolex replica ceasuri

Provocările care vor apărea înaintea lui includ dezvoltarea continuă a mișcărilor interne certificate de Omega METAS și introducerea acestora într-o gamă tot mai mare de produse. Cariera lui Urquhart a început de fapt la Omega în 1969, pe care a plecat după 6 ani, alăturându-se. Audemars Piguet. Situându-se pe piețele din ce în ce mai dificile cu scăderea cererii din China, piața principală a companiei.

ceasuri replica omega

Nu în ultimul rând, și ceva care este probabil preocuparea principală pentru fanii Omega - menținerea mărcii pe calea cea bună, lovind echilibrul corect și durabil între onorarea istoriei extinse a Omega și dezvoltarea de produse noi și interesante. Aeschlimann va prelua oficial rolul de președinte al replica Omega la 1 iunie 2019.